Diensten

Heb je interesse in een product, maar zoek je iets dat specifiek is ontworpen voor jouw ruimte? Overweeg dan een custom greenwall. We komen graag langs om met je mee te denken! Ook kunnen we je volledig ontzorgen op het gebied van onderhoud door middel van een van onze ontzorgcontracten.

Maatwerk

Tijdens een eerste oriƫntatiebezoek wordt bekeken wat jouw wensen zijn en brainstormen we in de breedste zin over de mogelijkheden binnen jouw interieur. Aan de hand van de opgedane inspiratie werken we een uniek conceptontwerp voor je uit. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om een eigen patroon of logo in het ontwerp te integreren.

Zodra je tevreden bent met het definitieve ontwerp, geef je ons een go! Vanaf daar gaan wij aan de slag met het produceren van alle onderdelen. Dit doen we met de modernste productietechnieken zoals watersnijden, hoogwaardige coatings en 3D-printen. We maken alles zoveel mogelijk kant-en-klaar zodat de uiteindelijke constructietijd in jouw gebouw minimaal blijft.

Wanneer alle onderdelen af zijn komen we het ontwerp bij je assembleren en installeren. We monteren alle techniek en de wand en voeren het beplantingsplan uit. Afsluitend wordt op de plantkeuze de water- en nutriƫntentoevoer en een eventueel verlichtingsplan afgesteld.

Onderhoud

Na oplevering zorgen we ervoor dat je greenwall goed zijn werk kan blijven doen. We onderhouden de techniek en snoeien je planten zodra ze te enthousiast beginnen te groeien. Dit leggen we samen vast in een ontzorgcontract, zodat je weet wat je van ons mag verwachten. We zorgen ervoor dat hij er mooi bij staat, zodat jij zorgeloos van je planten kan genieten.

Omdat het een levend systeem is, verdient het constante aandacht en zorg. Vandaar dat we de monitoring en het onderhoud in ieder geval voor het eerste jaar verzorgen. Daarna kan gekeken worden of het onderhoud kan worden overgedragen of dat je volledig ontzorgd wilt blijven.