Onze filosofie

Onze filosofie en werkwijze steunen op de drie pijlers die onze bedrijfsnaam maken. Lees hieronder meer over wat onze greenwalls uniek maakt en wat dat voor jou kan betekenen!

Celeus

Veel mensen hebben behoefte aan een verfrissende en inspirerende werk- en woonruimte, maar geen tijd of groene vingers om voor planten te zorgen. Onze filosofie is dat moderne technieken dat voor je op kunnen lossen. Daarom hebben we voor jou een uniek besturingssysteem ontwikkeld, dat zelfstandig voor jouw greenwall zorgt. Dit doet hij als volgt:

Lees meer >

  • Hij is slim: Alles wordt automatisch voor je geregeld door een microcomputer en sensoren. Hiermee voorziet hij zichzelf van alles wat hij nodig heeft qua waterkwaliteit, voeding en groeilicht. Eigenlijk verzorgt een Celeus zichzelf dus. Het mooie is: je hoeft hier niks voor te doen. Je hebt geen groene vingers nodig.
  • We hebben onze greenwalls uitgerust met een notificatie-embleem. Hierop kan je zien hoe het met de greenwall gaat en waar hij mee bezig is. Hij vertelt je ook wanneer je hem even bij moet vullen met vers water of wanneer zijn voorraad voeding op is. Zo kan jouw greenwall weer weken verder met voor zichzelf zorgen.
  • Daarnaast kunnen we door middel van futuristische Internet-of-Things-technieken jouw Celeus ook op afstand in de gaten houden en managen. Zo monitoren we standaard de waterkwaliteit en of je greenwall voldoende licht krijgt, zodat de planten optimaal groeien. We kunnen aanvullend de temperatuur en de luchtvochtigheid van je greenwall in de gaten houden, zodat hij het niet te koud of te droog krijgt. We kunnen zelfs op afstand stofdeeltjes en Co2-waarde in de lucht meten en je daarvan op de hoogte stellen. Zo geven we je inzicht in de positieve effecten van jouw greenwall op het binnenklimaat.

Celeus ontzorgt je dus bijna volledig, zodat jij alleen hoeft te genieten van het uitzicht en tijd overhoudt voor de zaken die er écht toe doen!

Bewaren

Bewaren

Biophilic

Bij Celeus vinden we dat iedereen recht heeft op een gezond woon- en werkklimaat. Daarom geloven we in de kracht van biophilic design. Deze ontwerpfilosofie stelt dat mensen beter functioneren in een natuurlijker interieur. Biophilic design richt zich zodoende op interieurontwerpen die de verbinding tussen mens en natuur versterken.

Lees meer >

In veel gebouwen mist een natuurlijke balans: er is te weinig licht, er zijn niet voldoende planten en de luchtkwaliteit is ondermaats. Meerdere onderzoeken concluderen dat het diepe en langdurige positieve effecten heeft, wanneer mensen zich omringen met meer natuurlijke elementen. Onze missie is dan ook om de binnenwereld beetje bij beetje wat frisser en groener te maken.

Onze greenwalls verbeteren je binnenklimaat en zorgen zo voor een gezond interieur. Door het plaatsen van een Celeus-greenwall zorg je voor de volgende voordelen:

  • Frisse, zuurstofrijke lucht bevordert de concentratie en het leervermogen. Hierdoor wordt productiviteit met tot wel 19% verhoogd. Mensen zijn scherper van geest en leveren daardoor langdurig beter werk.
  • Een hogere luchtvochtigheid en een verlaging van allergenen reduceert klachten over droge luchtwegen en pijnlijke ogen. Werknemers worden hierdoor minder snel ziek en zijn er dus minder ziektedagen. Verzuim kan door biophilic design afnemen met wel 15%.
  • Zicht op groen geeft minder stress en verbetert het welbevinden van mensen. Zo zijn er voorbeelden dat zorgbehoevende patiënten & cliënten significant sneller herstellen in een natuurlijker interieur.

Door deze verbeteringen bieden we mensen een gezondere en productievere omgeving om in te wonen en te werken. Wij zien het plaatsen van greenwalls dan ook als een investering in het welbevinden van mensen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Design

Het belangrijkste aspect aan onze producten is natuurlijk het design. Onze insteek is dat een goed ontwerp niet alleen mooi is, maar ook resultaat oplevert. Onze greenwalls bieden je dan ook het volgende:

Lees meer >

  • Een Celeus-greenwall is een ware eyecatcher. Het is een flinke esthetische verbetering en trekt visueel erg de aandacht. Hij verhoogt de zichtbaarheid en attractiviteit van je gebouw. Wij zijn dan ook van opvatting dat een greenwall zelfs de functie van winkelpui, reclamebord of promotiemiddel kan aannemen.
  • Planten geven een groen aangezicht en brengen balans tussen een industriële en natuurlijke stijl. Bij plaatsing van een Celeus-greenwall ontstaat een rustgevende, professionele en duurzame uitstraling richting bezoekers. Het versterkt je duurzame imago.
  • Houd je van planten maar heb je weinig ruimte? Onze greenwalls nemen met 15 cm amper ruimte in. Hierdoor zijn ze letterlijk bijna overal te plaatsen. Doordat een Celeus zijn water maximaal hergebruikt en zijn stroomverbruik minimaal is, is hij daarnaast ook nog eens erg milieu- en portemonneevriendelijk.

Greenwalls van Celeus vergroten dus het onderscheidend vermogen, zichtbaarheid en attractiewaarde richting je bezoekers. Het kan daarmee gezien worden als een imago- en sfeerversterkende toevoeging aan jouw unieke interieur.

Bewaren

Bewaren

Bewaren